Category : Latest News

Latest News

Latest News

Urut badan bayi untuk membentuk emosi yang stabil dengan balm organic

Admin
Urut badan bayi untuk membentuk emosi yang stabil dengan balm organic – https://balmorganic.com/urut-badan-bayi-untuk-membentuk-emosi-yang-stabil-dengan-balm-organic/ Urut badan bayi untuk membentuk emosi yang stabil dengan balm organic Bayi yang baru dilahirkan beberapa hari dan minggu adakalanya mempunyai emosi yang kurang stabil. Emosi yang kurang stabil boleh jadi datangnya daripada fakt… Source
Latest News

Baby Massage | Balm Organic

Admin
Baby Massage – https://balmorganic.com/?p=938 Baby Massage | Balm Organic Mater Midwife Stacey guides you through massaging your baby. Mater Midwives + Mums have worked together to create a range of maternity and baby care products which continue the exceptional care and ex | Every mom's wish Source

Urut badan bayi untuk membentuk emosi yang stabil dengan balm organic

Admin
Bayi yang baru dilahirkan beberapa hari dan minggu adakalanya mempunyai emosi yang kurang stabil. Emosi yang kurang stabil boleh jadi datangnya daripada faktor bayi kesejukan, kelaparan, tidak selesa dan juga faktor-faktor lain. Salah satu faktor emosi bayi tidak stabil juga adalah kerana sistem penghadaman atau pencernaan bayi yang bermasalah. Oleh itu, pentingnya mengurut badan bayi bagi membentuk emosi yang stabil. Namun begitu, cara urutan yang betul amat penting dalam urutan bayi kerana tulang bayi sangat lembut dan tidak boleh di urut seperti orang dewasa. Terdapat banyak kebaikan mengurut badan bayi untuk membentuk emosi yang stabil. Antara Kebaikan Mengurut Badan Bayi 1.Menjadikan Bayi Lebih CeriaKebaikan Mengurut Badan Bayi Anda Mengurut bayi dapat menjadikan bayi selesa dan ceria. Bayi amat suka apabila...
Latest News

balmorganic.com | baby booster

Admin
balmorganic.com | baby booster Beli balmorganic.com | baby booster di Kuala Lumpur,Malaysia. DESCRIPTION Ingredients : Beeswax Cocoa Butter Sunflower Oil Therapeutic Essential Oil (Lavender, Lemongrass, Tea Tree) Use: Protects against mosquito and a w Chat untuk Membeli Source
health Latest News organic

Baby Rub

Admin
Saya nak berkongsi tentang Baby Rub ni, sebenarnya terbeli baby rub ni sebab banyak review yang saya baca bagus untuk selsema dan batuk. Selepas saya sapu pada anak saya memang betul baby rub mampu mengurangkan batuk dan selsema tanpa perlu anak saya makan ubat. tapi sapuan tu bukanlah sekali sapu terus hilang , mak kena sabar sapu beberapa kali. dan terbaru ni saya pula terkena selsema sampai tersumbat hidung dan hidung tersumbat. saya amik baby rub sapu pada bahagian kepala kat dahi, kemudian sapu pada bahagian hidung urut dari atas ke bawah. Serius amazing terus terbuka hidung yang tersumbat tu.  sangat rekemen produk Puers Kidsdom ni sebab tiada bahan kimia selamat digunakan daripada bayi hingga orang dewasa. Harga seketol rm39.00...
Latest News

babybalmorganic.wasap.my

Admin
Bila cuaca panas mula la kulit anak pun start kering nak jadi eczema. So, menu masakan pun kena la tukar. No seafood, eggs, MSG, process food, etc so that eczema tak semakin teruk. Mandi pun kena kerap dan gunakan sabun yang tanpa fragrance. Sekarang ni Mama Lina sapu Lovely Skin balm yang berfungsi untuk membantu mengurangkan kulit kering dan simptom allergic kerana tidak mengandungi steroid. Kulit anak kekal lembab dan eczema pun semakin kurang. Kalau anak anda ada masalah yang sama, Mama Lina cadangkan untuk try set eczema ni Lovely Skin Balm, Happy Bubble Shower Gel & Joy Blossom Lotion. Whatsapp sekarang 👇👇👇; http://babybalmorganic.wasap.my http://babybalmorganic.wasap.my http://babybalmorganic.wasap.my #balmorganic #PuersKidsdom #GBHPuersKidsdom babybalmorganic.wasap.my Source
Latest News

Good night… Sebelum tidur, Mama Lina nak share sikit kegunaan Sleep Balm. K…

Admin
Good night… Sebelum tidur, Mama Lina nak share sikit kegunaan Sleep Balm. Kalau ada anak yang meragam dan suka melawan mata, elok sangatlah sapu Sleep Balm ni. Lepas 10-15 minit sapu-sapu, anak pun tidur lena 😴 sebab bau Sleep Balm ni memang best yang terdiri daripada campuran bahan-bahan Lavender, Cedarwood, Vetiver, Rose Geranium, Vanilla dan Bergamot. Anak tidur, mama pun senang hati…☺️Tapi nak bagitau juga yang balm ni sesuai bukan sahaja untuk baby tapi orang dewasa pun boleh pakai. Tak boleh tidur? Mama Lina boleh bantu 👇👇👇 http://babybalmorganic.wasap.my http://babybalmorganic.wasap.my http://babybalmorganic.wasap.my #balmorganic #PuersKidsdom #GBHPuersKidsdom Source

Welcome to Balm Organic

Balm Organic by Puer's Kidsdom uses a special imported high grade essential oil to help deal with specific problem. Efficiency, Effectiveness and Economy.

Social Media

Contact Me